Hyppää pääsisältöön

Asu kotona.
Omin ehdoin.

Asuminen kotona itsenäisesti ei ole kaikille itsestäänselvyys. Siksi me olemme olemassa. Tuemme sinua omassa kodissasi jotta voit jatkossakin elää itsenäistä elämää.

Palvelumme Ota yhteyttä

Tarjoamme henkilökohtaisia palveluita sinulle, joka tarvitset tukea ja apua arjessa.

Jessica auttaa asiakasta postin hakemisessa.

Kotihoito, kotihoiva & kotipalvelu

Tuemme kotona asumista sinun omilla ehdoillasi. Kylvetysapu, siivous, vaatehuolto ja ruoanvalmistus ovat paveluita joilla voimme auttaa.

Nainen tyhjentää ostoskoria elintarvikkeista.

Neuvonta & apua asioiden hoitoon

Autamme sinua arjen käytännöllisissä asioissa, kuten esimerkiksi käynti kaupassa, lääkärissä tai apteekissa. Autamme myös lomakkeiden täyttämisessä.

Jessica selailee vanhoja valokuvia asiakkaan kanssa.

Sosiaalinen kanssakäyminen & toiminta

Tarjoamme sinulle merkityksellistä aikaa toivomuksesi mukaan. Juttuseuraa kahvikupin ääressä tai ehkä kävely ulkona. Autamme sinua ylläpitämään harrastustasi ja osallisuutta yhteiskunnassa.

Mies mittaa verenpainetta.

Kotisairaanhoito

Voimme suorittaa terveyspalveluita kuten haavanhoitoja, katetrointeja, ompeleiden poistoja, verensokerin mittauksia, korvahuuhteluita, verenpainemittauksia, lääkkeenjakoja ja verinäytteiden ottoja omassa kodissasi. Suoritamme näitä palveluita säännöllisesti tai tarpeen mukaan.

Henkilö pitää kättään naisen hartioilla.

Omainen

Tuntuuko arjen askareet vaikeilta, asutko itse liaan kaukana tai eikö aika riitä? Ota meihin yheyttä niin voimme yhdessä rakentaa läheisellesi merkityksellinen ja turvallinen arkipäivä.