Hoppa till huvudinnehåll

Om oss

JesMic Hemtjänst erbjuder vårdtjänster, omsorgstjänster, hemtjänster samt hemstädningar för den äldre befolkningen, för personer med en funktionsnedsättning och för personer som av andra skäl behöver hjälp i vardagen.

Till våra huvudsakliga verksamhetsområden hör Ekenäs, Tenala, Bromarv, Snappertuna, Karis och Pojo men även andra områden enligt överenskommelse. Tjänsterna kan fås i det egna hemmet, på en vårdanstalt eller i annan form av boende. Vi är godkända av Raseborgs stad som serviceproducent och erbjuder momsfri privat social service. För att kunna producera hälso- och sjukvårdstjänster är vi godkända av regionförvaltningsverket sedan juni 2021.

Vi vill ge våra kunder god service med bra kvalitet utgående från deras egna resurser och behov. Vi stärker klienternas förmåga att klara sig på egen hand och på så vis kan de äldre och funktionshindrade bo kvar längre i sina egna hem. Våra tjänster stöder ett fortsatt aktivt liv på klienternas eget initiativ och enligt egna förutsättningar. Servicen är alltid skräddarsydd och med hjälp av våra tjänster kan våra klienter känna sig trygga i vardagen.

Alla har rätt till god vård och omsorg oavsett ålder!

Jessica Roms

Jessica Roms

”Jag är utbildad sjukskötare HYH och har specialiserat mig inom intensiv- och akutvård. Jag har tidigare arbetat inom hemsjukvården och på ambulans och mellan åren 2004-2020 har jag arbetat som sjukskötare på Raseborgs sjukhus. På fritiden sysselsätter min stora familj mig och utöver det älskar jag att röra på mig ute i naturen och olika former av fysisk aktivitet.”